lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вітання Володимиру Зеленському від УВКР

Українська Всесвітня Координаційна Рада привітала переможця президентських виборів в Україні

Шановний Володимире Олександровичу!

Українська Всесвітня Координаційна Рада - міжнародна громадська спілка, що об’єднує організації української діаспори та громадян України за кордоном - вітає Вас з обранням Президентом України та офіційним визнанням переможцем президентських виборів 2019 року Центральною Виборчою Комісією.

Ваша переконлива перемога засвідчує прагнення українського суспільства до оновлення та змін. Впевнені, що в своїй діяльності на цій посаді Ви відстоюватимете й інтереси мільйонів українських громадян, що в силу різних обставин опинилися за межами нашої Батьківщини та дбатимете про задоволення культурних, мовних, освітніх й інших гуманітарних потреб української діаспори, що є однією з наймасовіших й найрозповсюдженіших в усьому світі.
Дозвольте запевнити Вас, пане Президенте, що у справі відстоювання прав й інтересів громадян України за кордоном та в діяльності щодо збереження національної ідентичності громад української діаспори в світі - Ви можете покладатися на нашу цілковиту підтримку.

З повагою та побажанням успіхів

голова 
Української Всесвітньої
Координаційної Ради 
Михайло Ратушний

30 квітня 2019 року

На світлині:

Голова УВКР Михайло Ратушний

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка