lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Заява Української Всесвітньої Корднаційної Ради
УВКР
УВКР

1 грудня 2013 року

Українська Всесвітня Координаційна Рада, міжнародна громадська організація, що об'єднує організації закордонного українства в більш, ніж 40 країнах світу, висловлює цілковиту підтримку учасникам Євромайдану в Києві, що заявили про своє прагнення жити в Європі, право на свободу, достоїнство та гідне життя.

УВКР звертається до вищого керівництва держави притягнути до відповідальності всіх, хто причетний до побиття учасників мирних зібрань в столиці України в ніч 30 листопада та 1 грудня 2013 року.

УВКР закликає Президента Януковича утриматися від застосування силового варіанту щодо учасників мирних зібрань в Києві та по всій Україні.

УВКР переконана, що український народ спроможний самостійно визначити своє майбутнє і засуджує тиск з боку керівництва Російської Федерації на Україну в примушенні її до відмови від підписання Угоди України з Євросоюзом про Асоціацію.

УВКР захоплена акціями солідарності, проведеними представниками закордонного українства з учасниками євромайданів в Україні і закликає українців за кордоном продовжувати надавати моральну, правову, технічну та іншу допомогу своїм співвітчизникам тут, тим, хто відстоює прагнення Нації до Свободи, Демократії та Європи.

Тільки спільними зусиллями ми зможемо утвердити Європейську Україну.

Слава Україні!

Михайло Ратушний

Голова УВКР

На світлині: Лого УВКР.

Від редакції:

Сайт УВКР з невідомих причин не працює.

Кобза, між іншим, в останні дні також часто не відкривається.

Панове, скоріше робіть Революцію, а то будемо згадувати: «Ось була Кобза... непоганий був сайт».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка