lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Володимиру Павуку – 70!

Сьогодні голова української національно-культурної автономії м. Новосибірська Володимир Павук відзначає своє 70-річчя

Активний учасник українського руху в Росії з 25-річним стажем, очільник української громади Новосибірська Володимир Павук святкує свій визначний особистий ювілей – 70-річчя від дня народження. Але цей день знаковий і для всіх українців РФ та інших країн світу, які знайомі з Володимиром Федоровичем особисто чи обізнані з його багатьма добрими справами. А головною серед них, безперечно, є створення в столиці Сибіру чудового монумента – пам’ятника поету й художнику, українському Пророкові – Тарасові Шевченку.

Пан Володимир – геолог за фахом, романтик у душі та українець-патріот за покликанням. У нього добре виходить все, за що він береться. Саме завдяки його невтомній натурі, любові до України та її культури, на сибірській землі діє одна з найбільш активних українських громад Росії. У Володимира Федоровича – велика й чудова родина, яка підтримує його у всіх починаннях, розділяє турботу про збереження національної ідентичності на суворій землі Сибіру.

Володимир Павук – давній і щирий друг нашої редакції: на сторінці «Кобзи», присвяченій українцям Новосибірська («Українська мрія») регулярно з’являються дописи, що розповідають про життя автономії міста, проведені заходи, а сам керівник організації часто висловлює свої погляди щодо тих чи інших проблем українського руху в РФ, висловлює думки, як краще побудувати українську роботу на теренах Сибіру. Пан Володимир двічі ставав переможцем у номінації «Кобзи» «Українець року в Росії» (за 2016 та 2019 рр.). Він єдиний у Росії, хто удостоївся цього звання двічі.

Редакція сайту щиро вітає ювіляра з його 70-річчям! Зичить міцного козацького здоров’я, сили й наснаги до української справи, реалізації багатьох планів і задумів щодо розбудови української автономії, яку він очолює. Бажаємо імениннику нових цікавих подорожей, творчості, плідної роботи у громаді і повноти життя! Многая і благая літа, пане Володимире!

Редакція сайту «Кобза – українці Росії»

На світлинах:

  1. Володимир Павук.
  2. Вітальна листівка ювіляру від колективу «Кобзи».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка