lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Ансамблю «Мрія» ─ 10 років!

Ансамбль «Мрія» місцевої національно-культурної автономії українців Новосибірська відзначає своє десятиріччя

Після того, як у 2007 році я створив Український культурний центр, стало очевидним, що тепер треба мати свій хороший український ансамбль. Почав шукати відповідного хормейстера і тих, хто любить і вміє співати українські пісні. Так, у 2009 році я привів до нашого центру Бориса Сергійовича Ликсова і вже за його допомогою стали комплектувати колектив.

Керівником ансамблю обрали Валентину Степанівну Цирульникову. І якось скоро дали йому ім’я − "Мрія". У Львові я купив і привіз всім вишиванки. І почалися численні репетиції та вихід на нашу сцену і сцени великих будинків культури Новосибірська та Новосибірської області.

І ось уже десять років діє цей ансамбль, який нині є кращим у місті серед громадських колективів − виконавців українських пісень. За свою десятирічну історію колективом проведено понад сто концертних програм, в його репертуарі − понад 50 українських пісень.

8 грудня ц.р. ми знову зібралися в Українському центрі, щоб відзначити ювілей "Мрії". Вдумайтеся:10 років поспіль, після роботи, двічі на тиждень, взимку і влітку, в будь-яку погоду вони приходять до Українського культурного центру на репетиції!

Я висловив всьому колективу щиру вдячність, і низький уклін Валентині Степанівні персонально,за їх працю і любов до української пісні й культури.

І знову линули українські пісні у виконанні "Мрії" та був фуршет на їх честь...

Сьогодні, в час антиукраїнської істерії, дуже важливо, щоб у нашій українській хаті лунали українська мова, українська пісня та був присутній український дух.

Володимир Павук, голова НКАУ м. Новосибірська

На світлинах: Голова НКАУ м. Новосибірська Володимир Павук. Ансамбль «Мрія» − постійний учасник всіх урочистостей, які влаштовує автономія. Колектив часто виступає на міських і обласних концертних майданчиках. Біля українського куреня під час одного з міських заходів. Календар на 2020-й рік, присвячений ювілею «Мрії».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка