lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Для перевезення на Батьківщину праху Мирослави Філіпової та її чоловіка необхідні кошти

Редакція сайту «Кобза» оголошує збір коштів для перевезення з Томська до Львова праху відомої української активістки Мирослави Філіпової та її чоловіка

21 листопада 2021 року відійшла у вічність відома активістка українського руху в РФ Мирослава Філіпова із Томська. Редакція сайту «Кобза», беручи до уваги заслуги п. Мирослави у розбудові української освіти й культури в Росії та проведений масштабний захід минулого року, визнали її переможцем у номінації «Українець року в Росії» за 2021 рік (посмертно).

Мирослава Філіпова була гідною донькою своїх батьків – українських патріотів і політв’язнів, які боролися за незалежність України ще в сталінські часи, і в такому ж патріотичному дусі виховувала своїх дітей. На жаль, син Мирослави Орестівни трагічно загинув, а донька Оксана Мартинник переїхала до Львова і тепер їй разом із чоловіком доведеться виконати важливу (хоч і сумну місію) – перевезти прах батьків (тата теж не стало) до Львова.

Така поїздка вимагає чимало коштів: на проїзд двох осіб у Сибір, оформлення всіх необхідних документів тощо. У зв’язку з цим, редакція «Кобзи» звертається до всіх небайдужих людей та громадських організацій з проханням про збір коштів: необхідно зібрати близько 2,500 ам. дол.

Процес повернення праху дітей українських політзеків із Сибіру на Батьківщину є фактом відновлення історичної справедливості, і тому має привернути увагу громадськості. «Кобза» вперше проводить збірку з такою метою. При бажанні, ми можемо публікувати список жертводавців.

Головний редактор «Кобзи» Василь Коломацький вже надіслав Оксані Мартинник 100 доларів і закликає підтримати цю благородну акцію – хто скільки зможе.

Реквізити для переказу коштів:

Установа банку:

ПриватБанк

МФО банку: 305299

Отримувач платежу

МАРТИННИК ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА

IBAN:

UA233052990000026202731525406

Рахунок отримувача:

26202731525406

Валюта карти:

UAH РНОКПП отримувача:

2918521724

Призначення платежу:

Поповнення рахунку МАРТИННИК ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА.

У разі переказу грошей через Вестерн Юніон, повідомляти номер на емейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Сподіваємось на розуміння всіх, кому небайдужа доля кожного українця, який в силу життєвих обставин опинився на теренах Росії і завжди мріяв отримати спокій на рідній землі.

Редакція сайту «Кобза»

На світлинах:

  1. Світлої пам’яті Мирослава Філіпова.
  2. Мирослави Філіпова з донькою Оксаною.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка