lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Допоможемо українським морякам!

Українці Росії збирають кошти для підтримки українських моряків, захоплених в полон у Керченській протоці

Українські моряки, захоплені в полон росіянами внаслідок агресії у Керченській протоці, залишаються в московських застінках. Тривають дії з їх підтримки, як продовження «морського бою».

Ініціативна група, створена українцями Москви, на прохання родичів налагоджує отримання моряками листів від рідних і близьких. Також велике значення має зворотній зв'язок між ними. Учасники групи сподіваються отримувати від моряків звістки.

Активісти закликають українців Росії, небайдужих росіян долучатися до акції з підтримки моряків. Досить значне число громадян вже відгукнулися на цей заклик.

Пропонується надсилати перекази (хай і невеликі за розміром − 500-1000 руб.) на вказану карту Сбербанку, а також залучати до акції родичів, друзів, знайомих. Спільно можна зібрати не лише необхідні кошти, але й здійснювати постійний моніторинг акції.

Координатором акції з підтримки моряків є відома серед українських організацій Росії Людмила Мельник (т. +7 (903) 542 37 22, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Номер карти Сбербанку, на яку всі бажаючі можуть переказувати кошти: 2202 2013 5482 3631.

Наш кор.


На світлинах: Карта Сбербанку РФ, на якій акумулюються кошти для матеріальної підтримки українських моряків. Затриманих українських моряків ведуть на суд. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка