lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Святий Миколай завітав до Української недільної школи в Москві
Людмила Мельник

В атмосфері радості й тепла пройшло свято Миколая в Українській недільній школі ім. П. Поповича

Уже багато років поспіль в Українській недільній школі ім. П. Поповича Культурного центру України в Москві відбувається найбільше і найрадісніше для дітвори свято Миколая. Це свято нагадування про Батьківщину, про свою рідну українську землю, про українські звичаї, традиції. Це свято милосердя й доброти. Діти завжди з нетерпінням чекають на свого Небесного покровителя, щоб зануритися в атмосферу радості і веселощів. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка, підготували вірші, пісні, танці, малюнки. За це в нагороду діти отримали подарунки. У наш час всім дуже необхідний промінчик доброти. А прикладом безкорисливості, щирості і щастя для нас давно є святий Миколай.

У рамках свята відкрито виставку дитячих малюнків «Мій Святий Миколай!» Підготував її разом з учнями та їх батьками заслужений художник  Росії Віктор Дем’янчук.
Нас не забули і в Україні. Щиру вдячність висловлюємо за привітання Народним депутатам України Оксані Юринець, Олександру Кодолі, директору Міжнародного інституту освіти культури та зв'язків з діаспорою "Львівська політехніка" Ірині Ключковській та колективу; директору української недільної школи з м. Осло (Норвегія) Юлії Хаугланд, голові Української Всесвітньої Координаційної Ради Михайлу Ратушному. На святі радник Посольства України в РФ Альберт Черніюк особисто привітав присутніх з наступаючим святом та зачитав поздоровчого листа Тимчасово повіреного у справах України в РФ Руслана Німчинського

Активну участь взяли у святі наші діти: Оглоблина Леся, Козлітіна Соня, Ніколенки Коля та Владислав, Щербак Аксель, Новохатський Коля, Васильєва Аня, Губернаторова Поліна, Дичко Божена, Даялан Арвінд та Дів'я, Бабіч Олександра та Олексій, Шахбанов Арсеній, Мітрюхін Назар, а також Рахманіна Настя, Толстих Катя, Фрик Женя та Тимофій, Шейчук Яша з ДБПОЗ м. Москви «Воробйові гори»; ансамбль «Форсаж» студії танцю бібліотеки № 193 м. Москви - Альвінова Ірина, Сундукова Агрипина, Толкунова Даша, Шахова Даша, Шаблікова Ліза, Щербакова Наташа, Рижова Настя, Юркевич Маша.

На свято також завітали зі своїми дітьми працівники Посольства України в РФ.
Підприємець Іван Вакій, який був на святі зі своєю донечкою, побував у якості Святого Миколая, він приніс для дітей ящик мандарин. 

Без уваги нас не залишили і наші журналісти. Тележурналіст Роман Цимбалюк і оператор УНІАН, мабуть, уперше були на дитячому святі в Культурному центрі.

Дякуємо вчителям, які долучились до організації свята: Ніні Шовгун, Ользі Бурулі, Тетяні Мунтян, Світлані Сіміній.

Свято пройшло у теплій і щирій атмосфері. 

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, шановні добродії! Здоров’я, щастя, радості, спокою і миру вам і вашим родинам, злагоди і Божої ласки.

Людмила Мельник,
керівник Української недільної школи ім. П. Поповича Культурного центру України в Москві.

 

На світлинах: Людмила Мельник.Гостей та учасників свята вітає Людмила Мельник. Учасники дійства. Привітання від радника Посольства України в РФ Альберта Черніюка. Заслужений художник  Росії, вчитель малювання Віктор Демянчук, організатор виставки дитячих малюнків до свята Миколая. Святкова виставка малюнків. Весело співаємо. Юні таланти. Добро та позитив від місцевих янголів. Свято у недільній школі не залишилося без уваги ЗМІ. Тележурналіст Роман Цимбалюк бере інтервю у Віктора Демянчука. Інтервю маленької учасниці. Казкові чари свята. Мама учня Колі Новохатського, Надія на руках з меншим сином (зліва) та Людмила Мельник (справа). Святий Миколай та янголи. Святковий спів. Юні і талановиті. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка