lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 У центрі Москви теж пройшов "марш вишиванок"
Валерій Семененко, учасник акції

У Москві на честь Дня української вишиванки відбувся імпровізований парад діаспори.

Про це повідомив громадський активіст  Валерій Семененко.

"На честь Дня української вишиванки ми зробили невеличке дефіле українського національного костюму Арбатом. Пройшли від ресторану "Прага" до Смоленської площі. Дозволу на акцію не просили, оскільки позиціонували її як флешмоб, без політичних закликів", - зазначив Семененко.

За його словами, переважна більшість перехожих ставилася до ходи позитивно.  Кілька разів підходили земляки та дивувалися, що в сьогоднішній Москві українцям можна пройти такою ходою, зазначив Семененко.

"Мета ходи – надихнути людей на доброзичливість, людяність, толерантність. Нагадати їм, що життя має приносити радість, а не біль і горе, як це відбувається сьогодні", - зазначив активіст. 

Джерело:

http://www.pravda.com.ua/news/2015/05/24/7068948/

Додаткова інформація:

http://www.unian.net/world/1081456-v-tsentre-moskvyi-proshel-flesh-mob-v-vyishivankah.html#ad-image-0

http://www.unian.net/society/1080812-v-kryimu-aktivistyi-ustroili-okkupantam-parad-vyishivanok-v-rovd-fotoreportaj.html#ad-image-0

На світлинах: Валерій Семененко, учасник акції. Активіст української діаспори в Росії Валерій Семененко з однодумцями. Український флеш-моб на Арбаті. Дружне коло.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка