lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вуличний концерт театру «Еней» на Арбаті

Український самодіяльний театр антрепризи «Еней» представив свою програму на стародавній вулиці Арбат − поруч із Культурним центром України в Москві

Сценою для виступу театру «Еней» на чолі з арт-директором колективу Ларисою Білан цього разу стала бруківка стародавньої вулиці Арбат перед приміщенням Національного культурного центру України, адже НКЦУ та Державне управління справами, якому підпорядковується Центр, український московський театр на свою територію не допускають...

Посольство України в Росії, яке нібито повинно курирувати діяльність Культурного центру, теж  самоусунулось від цього процесу.

Ситуація зі ставленням державних органів до української культури в Росії нагадує українську ситуацію: суспільство, громадськість повинні брати все до своїх рук.

Українці Москви, не бажаючи бути сторонніми спостерігачами, закликали людей прийти на концерт і підтримати самодіяльних артистів. Дозвіл від муніципалітету на проведення концерту був отриманий.

У програмі виступу «Енея» пролунали українські народні та сучасні пісні, які викликали цікавість перехожих. І хоч ставлення росіян до українців сьогодні, здебільшого, прохолодно-вороже, сила української пісні і танцю здатні розтопити лід цієї ворожості. Саме з цією метою в РФ необхідно проводити якомога більше українських культурних заходів.

Наш кор.


На світлинах: Арт-директор театру «Еней» Лариса Білан. Самодіяльні артисти вийшли на Арбат з чудовим настроєм. Театралізоване дійство у розпалі.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка