lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 СКУ закликає українські громади світу допомогти задокументувати факти російської дезінформації
Лого Світового Конгресу Українців

Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає українські громади приєднатися до міжнародних зусиль у поборюванні російської дезінформації, допомігши задокументувати таку дезінформацію

Перед Східним страткомом Європейської служби зовнішньої дії Європейського Союзу було поставлено завдання проаналізувати російську дезінформаційну кампанію, виявити її основні напрямки і тенденції, відреагувати та ефективно запобігти подальшим подібним крокам Російської Федерації.

Нещодавно Східний стратком створив мережу поборювання міфів Російської Федерації, до якої увійшли представники засобів масової інформації, аналітичних центрів, індивідуальні експерти, офіційні особи та неурядові організації, що мають стати джерелом надходження фактів російської дезінформації.

СКУ просить поодиноких осіб та організації надсилати помічені факти російської дезінформації з лінком на відповідне джерело до Представника СКУ зі зв’язків з ЄС Марини Ярошевич (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), яка, в свою чергу, буде передавати ці матеріали до Східного страткому для аналізу.

“Закликаємо українські громади приєднатися до зусиль Східного страткому в зборі прикладів дезінформації, що намагається виправдати російську агресію в Україні та загрожує демократичним принципам і європейським цінностям,” – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Джерело:http://www.ukrainianworldcongress.org/news.php/news/1298

Від редакції «Кобзи»: Після приходу КДБ до влади у Росії дезінформація стала «інформацією» і навпаки. Можливо, ще цілому поколінню росіян доведеться «розгрібати» завали інформаційної брехні, створеної Кремлем. Бажаємо кожній мислячій людині не піддаватися на брехню, а робити висновки самостійно. На щастя, інформаційні технології зараз це дозволяють.

Додаткова інформація:

http://kobza.com.ua/polemika/5018-pro-zasyllia-brekhni-u-rosiiskykh-zmi.html

http://censor.net.ua/photo_news/293293/loj_na

http://gordonua.com/news/politics/Rossiyskaya

http://uainfo.org/blognews/476627-polnoe-sobranie-lzhi-rossiyskih-smi.html

http://www.ostro.org/general/world/articles/469173/

http://www.stopfake.org/top-fakty-rossijskoj-lzhi-ob-ukraine-chast-4/

 

Відверта брехня на російському ТБ

На світлинах: Лого Світового Конгресу Українців.Відверта брехня на російському ТБ. 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка