lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 СКУ проголошує об'єднанну місію i закликає спостерігачів на вибори
Голова місії Дерек Фрейзер.
Голова місії Дерек Фрейзер.

Реєструйтеся спостерігачами від СКУ!

21 вересня 2012 р., Торонто, Канада - Світовий Конґрес Українців (СКУ) з приємністю повідомляє, що Канадсько-Українська Фундація/Конґрес Українців Канади та Український Конґресовий Комітет Америки (УККА) об'єднають їхні міжнародні спостерігацькі виборчі місії на парламентські вибори в Україні 28 жовтня 2012 р. під егідою СКУ.

СКУ попередньо призначив Тамару Олексій, президента УККА та Павла Ґрода, президента КУК як співголів місії, і з приємністю повідомляє, що посол Канади в Україні - Дерек Фрейзер - буде служити в якості головного спостерігача. Місія включатиме в себе довгострокові зусилля місії спостерігачів КУФ/КУК.

"Світовий Конґрес Українців радий включити прекрасну роботу, пророблену до сьогоднішнього дня КУФ/КУК і пишається тим, що посол Дерек Фрейзер буде служити в якості головного спостерігача", -заявив президент СКУ Евген Чолій. "Я маю величезну довіру до місії спостерігачів, очолюваної Тамарою Олексій і Павлом Ґродом, які в минулому провели багато дієвих місій".

"Місія КУФ/КУК була однією з перших міжнародних місій спостерігачів за виборами в Україні", - сказав голова КУФ Богдан Онищук,королівський радник. Ми склали двa важливі звіти і встановили міцні зв'язки з іншими місіями, посольствами та політичними партіями. Я радий, що ми можемо підвищити ефективність нашої нинішньої місії, приєднавшись до місії СКУ разом з нашими американськими колегами".

"Спостерігачі з усіх куточків світу, в тому числі з Дубаю, Іспанії, Канади, США, Росії та Австралії, взяли на себе зобов'язання приєднатися до місії СКУ, включно з багатьма парламентаріями і сенаторами з різних країн ", - заявив Павло Ґрод. "Оскільки кожна з наших організацій має величезний досвід і авторитет у моніторингу виборів в Україні, - це природна еволюція, що дозволить максимізувати ефективність нашої роботи".

В якості міжнародних спостерігачів на виборах нашою найважливішою роллю повиннa бути об'єктивність і професійність ", - сказала Тамара Олексій. "Всі наші спостерігачі підписали суворий Кодекс поведінки, створений за зразком кодексу Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Місія не допускається до участі в політичному процесі, але тільки для спостереження і повідомлення про те, чи передвиборчі та виборчі процеси відповідають законам України та міжнародним нормам. В остаточному підсумку ми хочемо переконатися, що воля українського народу почута і врахована".

СКУ та всі його складові організації закликають людей по всьому світі, щоб зареєструватися в якості спостерігачів на виборах. Ми також потребуємо вашої фінансової підтримки для забезпечення ефективності роботи нашої місії. Ви можете зробити пожертву або зареєструйтесь, щоб спостерігати за виборами в Україні або на будь-яких зареєстрованих виборчих дільницях поза межами України, відвідавши www.ukrainianworldcongress.org.

СКУ є міжнародним координаційним органом для українських громад у діаспорі, який представляє інтереси більше 20 мільйонів українців. СКУ має членські організації у 32 країнах та зв'язки з українцями у 14 додаткових країнах. Заснований в 1967 році як неприбуткова корпорація, у 2003 році СКУ був визнаний Економічною та Соціальною Радою Організації Об'єднаних Націй як неурядова організація (НУО) із спеціальним консультативним статусом.

Сконтактуйтеся, будь ласка, з канцелярією СКУ за адресою:

СВІТОВИЙ КОНҐРЕС УКРАЇНЦІВ

145 Evans Ave., Suite #207

Toronto, ON

M8Z 5X8 Canada

Тел.: (416) 323-3020

Факс: (416) 323-3250

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інтернет-сторінка: www.ukrainianworldcongress.org

UCC Media Contact:

Darla Penner

Telephone: (204) 942-4627

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Website: www.ucc.ca

Від редакції:

Закликаємо світове українство прийняти участь у виборах в ролі спостерігачів. За численими прогнозами спостереження за «чесними» виборами від Януковича конче потрібне, інакше не уникнути фальсифікацій.

Допоможемо українській демократії в її нелегкий час!

Будьмо з ненькою Україною в час загрози!

На світлині: Голова місії Дерек Фрейзер.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка