lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Мер Воронежу перевищив повноваження

Українська кухня - Сахно - ветераниІ тому невідомо,чи з’явиться побіч автостради Москва-Ростов-на-Дону національне кафе “Українська кухня”

Арбітражний суд Воронезької області за заявою прокуратури скасував постанову міської адміністрації про виділення земельної ділянки під будівництво Центру національних діаспор площею 73 тис. кв. метрів у пригороді Воронежу, повідомив кореспондентам інформаційних агентств 19 березня 2007 року старший помічник облпрокурора Михайло Усов. Він підкреслив, що земельна ділянка під будівництво так званого «інтернаціонального села», була виділена з порушенням закону.

"Постановою мерії була виділена ділянка рекреаційного призначення, а згiдно "Земельного кодексу" такі ділянки не можуть використовуватися під будівництво", - відзначив Михайло Усов. За його словами, виявлені й іншого роду порушення: ділянка не була поставлена на кадастровий облік, віддана без конкурсу й у відсутності плану забудови.

Михайло Усов нагадав, що Центр національних діаспор планувалося розмістити в Залізничному районі Воронежу на 500-му кілометрі федеральної автодороги Москва-Ростов. Ініціював питання більш року тому Комітет зі справ національностей Громадської палати Воронезької області. Відповідно до планів Комітету, «село» повинно було собою представляти комплекс кафе, виконаних у національному стилі представниками бізнесів-структур тих діаспор регіону, що готові були б ввійти в проект. Тут також могли б проводитися національні свята. До речі, уже було прийняте рішення одному з таких кафе надати назву «Українська кухня»... Поки подальше просування проекту припинено.

На світлині: В Центрі національних діаспор на 500-кілометрі московської автостради повинно було піднятись таке ж українське кафе, як в обласному центрі, де голова Українськоі національно-культурної автономії міста Воронежа Ігор Сахно пригощав ветеранів.

Дмитро ДЕНИСЕНКО,

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка