lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 „Червона калина” готується до реєстрації

Лідія Кобзар-Шалдуга з соняшниками і рушникамиА також виступає перед ветеранами Златоусту і записує на свій перший диск українські народні пісні

Здавалося б у цю літню спекотну пору у златоустовських українців поки нема значних подій. Але дуже приємно, що наш український клуб „Червона калина” знов запросили виступити перед ветеранами міста з виставкою та бесідою „Рушники – символ України”. Виступ той був з українськими народними піснями, багато з яких підспівував увесь зал. Бо ж наші пісні знають і люблять всюди.

Останній час ми з своїм самодіяльним українським хором щотижня їздимо до Андрія Савіна. І записуємо у нього ці українські народні пісні на наш перший диск.

Зараз я займаюсь реєстрацією нашого клубу. Це перш за все потрібно для того, щоб отримати грант для видання альманаху. Тому підготувала і надрукувала Статут клубу. Ми провели установчі збори, на якому його затвердили. Але ледь знайшла потрібні бланки.

Шкода буде, якщо не отримаємо ті 30 тисяч рублів на альманах, що заплановано за грантом. Бо альманах той вже повністю готовий. Я вже відвезла його на редакцію до наосвіченішого нашого краєзнавця Козлова Олександра Веніаміновича. Він обіцяв написати статтю про українців у Златоусті.

На світлині: Авторка Лідія Кобзар-Шалдуга з любимими соняшниками і рушниками.

Лідія КОБЗАР,

голова український клуб „Червона калина” м. Златоусту.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка