lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Василю Коломацькому – 55 років!

 

Вітаємо головного редактора сайту «Кобза – українці Росії» із ювілеєм!

Дорогий пане Василю! Прийміть від колег по «Кобзі», її кореспондентів та читачів найщиріші вітання із Вашим 55-річчям!

Дякуючи Вам, засновнику і керівникові  «Кобзи», вже впродовж 19-ти років і українці Росії й читачі в Україні мають можливість дізнаватися про життя діаспори, її друзів  і активістів, кращих пропагандистів української культури поза межами Батьківщини. Сьогодні, коли  сайт, залишився, на жаль, фактично єдиним незалежним джерелом інформації про українські громади в Російській Федерації і голосом їхніх прав, стає особливо помітним Ваше вміння бачити коріння тих чи інших політичних процесів та їхні можливі наслідки. 

 

Нам завжди цікаві і Ваші власні авторські матеріали, яким притаманні глибокий і об’єктивний аналіз, багатогранна ерудиція і філософське осмислення як історії, так і подій сьогодення.

У день 55-річчя з дня народження бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у справі збереження і утвердження української ідентичності, справі, якій, ми знаємо, ще з юнацьких років, належить Ваше серце.

Колеги і друзі

На світлині: Ювіляр Василь Коломацький головний редактор сайту «Кобза українці Росії»

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка