lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Вітання з Днем народження митрополита Богородського Адріана

«Кобза» вітає преосвященного митрополита Богородського Адріана з Днем народження

Редакція сайту «Кобза – Українці Росії» щиро вітає митрополита Адріана – керуючого Богородською єпархією Православної Церкви України з підмосковного Ногінська, з Днем народження.

Владика Адріан відомий в Росії не лише як невтомний пастир – він також є активним учасником українського громадського руху в цій країні, патріотом України. Наш сайт визнав митрополита Адріана переможцем у номінації «Українець року в Росії» за 2017-й рік.

У нормальних країнах церковна особа – це пастир, керівник громади. У Росії Митрополит робив усе: і будував Собор, і монастир, і господарство, годував з господарства неімущих, мав вебсайт, куди регулярно писав статті, приймав участь в ОУР, їздив на Світові конгреси українців , довгий час був в редакції «Кобзи». І все це тому, що у Росії немає розгалуженого та розбудованного життя національних діаспор. Тому такі свідомі постаті як Митрополит Адріан працюють на всіх ділянках. Додамо, що всю цю роботу Владика проводив, знаходячись під постійним тиском з боку структур РПЦ. Скільки він зазнав утисків знає тільки Бог. Нашим Владикою можна лише пишатися! Це щастя для Росії і для діаспори мати такого подвижника, просвітителя і громадянина.

Зичимо Владиці міцного здоров’я на довгі роки, сил духовних для подальшого служіння громаді та Православній Церкві України, яка рік тому отримала Томос про автокефалію від Вселенського Патріарха.

Хай Бог допомагає!

Редакція сайту «Кобза»


На світлинах: Митрополит Богородський Адріан. Митрополит Адріан на нараді активу українських громадських організацій РФ в УВКР. Київ, 11 вересня 2019 р. Митрополит Адріан біля пам’ятника Шевченкові в Москві. 11 березня 2018 р. Указ митрополита Епіфанія про призначення преосвященного митрополита Адріана керуючим Богородською єпархією ПЦУ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка