lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 БУЛ не помре до тих пір, доки ми будемо пам’ятати про неї

«Кобза» звертається до всіх, кому хоч щось відомо про останні дні роботи Бібліотеки української літератури в Москві, про нинішню долю працівників книгозбірні та її книжкового фонду

Шановні читачі!

Нещодавно на нашому сайті була опублікована велика стаття редактора «Кобзи» Віктора Гіржова про непросту історію єдиної в Росії Бібліотеки української літератури в Москві, про гоніння на неї і, як наслідок повне закриття книгозбірні рішенням російської влади. Але бібліотеки, напевно, як і люди, живуть до тих пір, допоки про них пам’ятають.

Тож, ми звертаємось до вас із настійним проханням: пишіть нам про ще невідомі факти діяльності БУЛ в останній період її роботи, про нинішню долю працівників бібліотеки. Можливо комусь вдалося отримати книги в Центрі слов’янських культур Бібліотеки іноземної літератури в Москві, які колись належали БУЛ. Може у когось збереглися цікаві світлини, пов’язані з роботою бібліотеки, її відомими гостями. Також, редакція готова взяти інтерв’ю в кожного, хто в тій чи іншій мірі обізнаний з діяльністю БУЛ, володіє інформацією, що раніше ніде не була опублікована. Нам все буде цікаво і отриману інформацію ми неодмінно оприлюднимо на сайті.

Чекаємо ваших листів, повідомлень. Ми все ж сподіваємось, що Бібліотека української літератури рано чи пізно відродиться в Москві і знову широко відчинить двері усім, кому близьке українське слово, українська проза й поезія.

Наші адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Редакція сайту «Кобза» українці Росії»


На світлині: Вивіска на Бібліотеці української літератури. Приміщення колишньої БУЛ біля Ризького вокзалу в Москві.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка