lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Василь Коломацький повернувся на посаду головного редактора «Кобзи»

Ми продовжуємо нашу роботу

Дорогі читачі!

Ми перепрошуємо, що більше місяця не публікували матеріали. Весь цей час ми обговорювали плани нашої роботи, думали як розширити коло регіонів,  що пишуть до «Кобзи».

Тема ця не нова, обговорювалася вона не раз. Тому було вирішено взяти паузу і розглянути різні варіанти, щоб досягнути поставленої мети – ми хочемо бачити на «Кобзі» більше кореспондентів і більше регіонів.

Таким чином, з 15 лютого Василь Коломацький повернувся на посаду Головного редактора. 

Віктор Гіржов займає посаду редактора. 

Олександр Гвоздик, який до цього займався лише фінансами, також працюватиме із регіонами як редактор. Маючи два редактора, які  працюють із регіонами,  ми сподіваємося на покращення в роботі із регіонами і плануємо публікувати більше інформації про діаспору.

У цілому, наша робота не змінилася, ми працюємо у тому ж інформаційному напрямку, тим же колективом, але більш наполегливо і зфокусовано.

Просимо кореспондентів надсилати нам інформацію про події у діаспорі Росії на редакційні адреси:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

На світлині: Василь Коломацький (Канада)

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка