lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Тепер ми у Facebook!

Cторінка «Кобзи» з’явилася в популярній соціальній мережі Facebook

Сайт «Кобза – українці Росії» постійно розвивається, змінюється, вдосконалюється. Так діють всі сучасні медіа, адже цього вимагає час. Нещодавно оновився склад редакції, а наступним кроком стала поява сторінки «Кобзи» в одній із найбільш популярних світових соціальних мереж – Facebook.

Окрім публікації матеріалів, що з’являтимуться на основному сайті, тут міститиметься інформація про редакцію, про дослідницькі проекти «Кобзи», ключові матеріали, що побачили світ на сторінках сайту, якому в червні нинішнього року виповнилося 17 (!) років.

Сьогодні у складі редакції працюють засновник і директор видання Василь Коломацький, в.о. головного редактора сайту Віктор Гіржов та менеджер з фінансового розвитку (фандрейзингу) Олександр Гвоздик. Триває процес редизайну та реструктуризації сайту.

Сподіваємося, що з появою «Кобзи» в мережі Facebook діяльність ресурсу стане більш динамічною: розшириться читацька аудиторія видання, налагодиться двосторонній комунікаційний зв’язок між редакцією та відвідувачами веб-сайту.

Отже, в добрий путь − на новій інформаційній платформі!

Редакція сайту «Кобза»

Посилання на сторінку «Кобзи» у Facebook: https://www.facebook.com/


На світлинах: Логотип «Кобзи». Засновник і директор «Кобзи» Василь Коломацький. В.о. головного редактора «Кобзи» Віктор Гіржов. Менеджер із фандрейзингу (фінансової підтримки сайту) Олександр Гвоздик. Cкріншот сторінки сайту в мережі Facebook.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка