lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Новорічне вітання від редакції сайту «Кобза – українці Росії»

Будьмо разом, і прагнемо неможливого!

Доргі читачі!
Дорогі українці Росії, від Камчатки − до Калінінграду!
Дорогі українські дисиденти Росії!
Дорогі парафіяни у Ногінську!

Від імені редакції «Кобзи»  (Василь Коломацький і Віктор Гіржов) щиро вітаємо вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Бажаємо здоров’я, успіхів, гарного настрою, щастя у родинах, а також плідної громадської роботи задля збереження української ідентичності на теренах Росії!

Цей рік був непростим для українців Росії. Ми готуємо детальний звіт про події. Але в цілому, ми трималися, «Кобза» працювала, регіони працювали і писали нам репортажі. Нічого надто драматичного не сталося. Отже, випробування цим важким роком ми всі, як громада, витримали, і тому з оптимізмом дивимося у майбутнє.

Ще раз бажаємо вам усього найкращого і просимо не забувати нашу редакцію! Чекаємо репортажів, фото, повідомлень з місць! І давайте вірити у неможливе – що в Росії будуть українські школи, газети, радіо, українські парафії, і що ці зміни можуть розпочатися вже наступного року. Адже Росія на порозі нових змін: атмосфера у країні змінюється, наближається нова Відлига. Будьмо ж до неї готові.

Зі щирою повагою,

Редакція сайту «Кобза – українці Росії»


На світлинах:

З Новим Роком та Різдвом! Василь Коломацький, «Кобза». Оттава 2015 р. На Чернігівщині на могилі предків. Віктор Гіржов, «Кобза».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка