lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Мужня українка з Далекого Сходу
Мужня українка з Хабаровська – Наталя Романенко

«Кобза» вітає Наталю Романенко з Днем народження

Сьогодні голова Громадської організації «Українське земляцтво Хабаровського краю», керівник українського хору «Батьківська криниця» Наталя Романенко відзначає свій День народження.

Бути українцем у Російській Федерації – нелегко, адже лише самим фактом свого існування ти стаєш подразником для російської влади. Якщо ж етнічний українець, до всього, керує громадською організацією, зареєстрованою в Мін’юсті РФ, і при цьому має проукраїнську позицію – це вже лунає як вирок.

Наталя Романенко в усій повноті відчула на собі і своїх близьких тиск з боку російської влади та прояви ксенофобії, що панують в російському суспільстві через підтримку України та Євромайдану. З роботи вона була звільнена, приміщення, де творчий колектив проводив репетиції, забрано, громадську організацію ліквідовано. Триває тиск спецорганів і прокуратури на неї та її сім’ю, виключно, до позбавлення житла. Витримати подібне зможе не кожен чоловік. Але все лихо, що впало на плечі цієї тендітної жінки, не зламало її: вона мужньо бореться за свою гідність, права своїх дітей, за існування хору, яким продовжує керувати.

Редакція сайту «Кобза» – українці Росії щиро вітає Наталю Романенко з Днем народин і бажає їй сил, стійкості й наснаги для подолання всіх життєвих негараздів, що випали на її долю та вийти переможцем у  цьому нелегкому двобої з агресивною силою, що поставила собі за мету знищити український народ і Українську державу. Віримо, Україна переможе, а українці як на своїй Батьківщині, так і в Росії вистоять і стануть ще сильнішими та загартованішими.

Але в цей день не хочеться про гірке. Наталю, Ви сама красива і співуча українка Росії і ми Вас дуже любимо! Дуже шкодуємо що не можемо подарувати Вам букет квітів у цей щасливий день! Адже географічні відстані, що нас розділяють, просто немислимі... Але ми разом! І Хабаровськ, і Полтава, і Торонто – ми всі разом в одній українській родині!

Пані Наталю, щастя Вам і здоров’я!

Редакція сайту «Кобза» українці Росії


На світлинах: Мужня українка з Хабаровська – Наталя Романенко. Відстань від Хабаровська до Києва – величезна, але Україна завжди в Наталчиному серці.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка