На території Посольства України в Росії відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню пам’яті жертв Голодоморів українського народу

23 листопада 2019 року у день 86-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні − геноциду українського народу у Посольстві України в Російській Федерації біля Державного прапора України відбулася урочиста жалобна церемонія.

У рамках проведення меморіального заходу його учасники оглянули інформаційні матеріали тематичної фотовиставки та ознайомилися з відповідними виданнями про Голодомор 1932-1933 років в Україні.

Співробітники Посольства разом із представниками Національного культурного центру України у Москві та української громади в РФ поклали квіти до Пам’ятного знака «Жертвам Голодомору 1932-1933 років», розташованого на території Посольства.

Пам’ять про понад 7 мільйонів українців, загиблих під час геноциду, було вшановано хвилиною мовчання та запаленням свічок пам’яті.

Джерело


На світлинах: Пам’ятний знак, присвячений жертвам Голодомору 1932-1933 років, розташований на території Посольства України в РФ. Під час церемонії покладання квітів до меморіального знака. Виставка, присвячена роковинам Голодомору – геноциду українського народу. Книги, присвячені темі Голодомору.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка