«Бути чи не бути?» – Володимир Путін стоїть перед черговим вибором

Запрошуємо до дискусії всіх, кому небайдужа доля Росії та якість російської влади сьогодні і в найближчій перспективі

Днями редакція сайту «Кобза – українці Росії» оприлюднила відкрите Звернення до діючого президента Російської Федерації Володимира Путіна за підписом головного редактора видання Василя Коломацького. В матеріалі йшлося про те, що Путіну не слід висуватися на черговий (четвертий!) термін, не передбачений Конституцією РФ, а також наводилася низка додаткових аргументів, які пояснюють шкідливість такого кроку як для української громади Росії, так і держави в цілому.

Публікація викликала широкий резонанс у суспільстві, особливо, після появи повідомлення щодо цього Звернення на сайті одного з найбільш цитованих в Україні й Росії ресурсів – Інформаційної агенції УНІАН, а відвідання сайту «Кобза» підскочили «до небес» (6 тис. відвідувачів за три дні). Щоправда, в підтекстових коментарях з’явилася злива злих і лайливих висловів, без сумніву, написаних проплаченими «кремлівськими тролями» або ворогами України і всього українського. Редакція була вимушена припинити цей потік бруду, заблокувавши коментування публікації.

Водночас, у нас народилася ідея розпочати обговорення порушених у Зверненні проблем і запропонувати громадським об'єднанням і окремим читачам взяти участь у дискусії на тему: «Чи варто Путіну йти на нові президентські вибори?» (хоча в Росії термін «вибори» не можна вживати без значної частки скепсису), зокрема, запропонувати прихильникам російського лідера висунути власні контраргументи. Ми опублікуємо ці дописи у себе на сайті, за умови, що вони будуть толерантними і витриманими в форматі розумної полеміки, а не в лайливо-безапеляційному стилі.

Отож, чекаємо дописів на редакційну скриньку і готові до дискусії. Прохання писати ваші листи не в форматі Ворд, а прямо в тілі емейла, оскільки всі ми знаємо про віруси, що гуляють в мережі, з легкої руки кого б ви думали?..  L Правильно, ви подумали вірно.

Редакція сайту «Кобза – українці Росії»

На світлині: «Бути чи не бути?» Володимир Путін стоїть перед черговим вибором.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка