lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Угода між Урядом РФ та Кабінетом Міністрів України

Генеральний директор Національного космічного агентства України Олександр Зінченко.Підписана міжурядова Угода щодо заходів з охорони ракетно-космічних технологій між Росією та Україною

В період з 9 по 11 червня 2009 р. відбувся візит до м. Москва української делегації експертів космічної галузі України на чолі з Генеральним директором Національного космічного агентства України Олександром Зінченком. В складі делегації були провідні фахівці та керівництво підприємств космічної галузі України зокрема, Генеральний конструктор – генеральний директор ДП „КБ „Південне” Станіслав Конюхов, генеральний директор ДП „Південний машинобудівний завод” Віктор Щеголь, президент – голова правління ВАТ „Хартрон” – Микола Вахно.

10 червня 2009 р. в Роскосмосі відбулось сьоме засідання українсько-російської Підкомісії з питань співробітництва в сфері космічної промисловості. В ході роботи підкомісії в конструктивній атмосфері було розглянуто широке коло питань та підписано Протокол в якому визначено конкретні заходи по розвитку співробітництва в сфері космічної промисловості.

11 червня ц.р. у Міністерстві закордонних справ Російської Федерації відбулось підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації щодо заходів з охорони технологій у зв'язку зі співробітництвом у сфері дослідження і використання космічного простору в мирних цілях та у створенні і експлуатації ракетно-космічної та ракетної техніки. Угоду від імені Уряду України підписав Генеральний директор НКАУ Олександр Олексійович Зінченко, а від імені Уряду Росії спеціальний представник Президента Російської Федерації Анатолій Юфимович Сафонов.

Підписання Угоди створює правові умови для здійснення заходів з охорони технологій при реалізації спільних проектів підприємствами космічної галузі України та Росії, у тому числі за участю третіх країн. Так, з підписанням цієї Угоди для російських підприємств створюються правові умови для отримання дозволів для участі в роботах з реалізації українсько-бразильського проекту "Циклон-4" та відповідної передачі створеної науково-технічної продукції українським підприємствам. При цьому українські підприємства здійснюватимуть охорону російських технологій і виробів на основі відповідного спільно розробленого плану.

Угоду підписали Олександр Зінченко та Анатолій Сафонов.

Сьоме засідання українсько-російської Підкомісії з питань співробітництва в галузі космічної промисловості

Анатолій Пермінов та Олександр Зінченко підписують протокол.

На світлинах: Генеральний директор Національного космічного агентства України Олександр Зінченко. Угоду підписали Олександр Зінченко та Анатолій Сафонов. Сьоме засідання українсько-російської Підкомісії з питань співробітництва в галузі космічної промисловості. Анатолій Пермінов та Олександр Зінченко підписують протокол.

Додаток:

10 червня 2009 року в місті Москва пройшло Сьоме засідання українсько-російської Підкомісії з питань співробітництва в галузі космічної промисловості. Делегації космічних агентств на переговорах очолювали: Генеральний директор Національного космічного агентства України Олександр Олексійович Зінченко та Керівник Федерального космічного агентства Російської Федерації Анатолій Миколайович Пермінов.

У рамках засідання були розглянуті питання виконання програми українсько-російського співробітництва в галузі дослідження і використання космічного простору на 2007-2011 роки, а також інші питання співробітництва в області дослідження та використання космічного простору.

У ході засідання Сторони відзначили, що українсько-російське співробітництво у космосі має всі умови для взаємного та успішного розвитку.

За результатами переговорів Генеральний директор Національного космічного агентства України О.О. Зінченко та Керівник Федерального космічного агентства А.М. Пермінов підписали протокол Сьомого засідання українсько-російської Підкомісії з питань співробітництва в галузі космічної промисловості в рамках Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії. Досягнуті домовленості про продовження спільних робіт з реалізації пріоритетного проекту по створенню координатно-часового та навігаційного забезпечення України і Російської Федерації з використанням ГЛОНАСС та інших глобальних супутникових навігаційних систем, наукових космічних проектів, спільних експериментів на російському сегменті МКС і співробітництву в розробці систем дистанційного зондування Землі.

http://www.nkau.gov.ua/nsau/newsnsau.nsf/NewsallU/32FC65F0B1560DA0C22575D10053D41B?OpenDocument&Lang=U

Довідка: Генеральним директором Національного космічного агентства України Олександр Зінченко призначений Розпорядженням Кабінету міністрів України № 129-р 11 лютого 2009 р.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка