lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Чекаємо вас у Москві на З'їзді ОУР!
Василь Бабенко, Уфа.
Василь Бабенко, Уфа.

Шановні лідери українських регіональних товариств Росії, члени українських громад!

26 травня 2012 року в Москві заплановано проведення VII позачергового з'їзду ОУР, на котрому буде розглянуто питання про зняття всіх питаннь із змістом нового Статуту організації перед Мінюстом РФ та проведення установчого з'їзду загальноросійської організації «Просвіта».

Було проведено титанічну роботу щодо інформування членів Правління ОУР та одержання їхньої згоди відносно скликання позачергового з'їзду, як у телефонному, так і в електронному режимах.

Викликає неабияку тривогу той факт, що напередодні проведення з'їзду, коли українські товариства делегують своїх представників та надсилають протоколи зібрань товариств, деякі члени правління вносять непорозуміння, дезінформуючи голів товариств від свого імені щодо відміни проведення VII позачергового з'їзду.

Звертаємо вашу увагу на те, що з'їзд відбудеться за будь-яких обставин, зараз не існує жодних перешкод щодо його проведення. Крім того, VII позачерговий з'їзд ОУР буде проведено за допомогою Посольства України в РФ.

Закликаємо усіх з надзвичайною відповідальністю поставитися до ситуації навколо з'їзду й взяти участь у його проведенні.

Василь БАБЕНКО

Товариство «Кобзар», Башкортостан

На світлині: Василь Бабенко, Уфа.

Від редакції:

В нинішній вирішальний момент дуже важливо слідкувати за позиціями - хто агітує за З'їзд, а хто проти подорожі у Москву.

Додаток:

Об'єднання українців Росії ліквідували

Верховний суд Російської Федерації задовольнив позов Міністерства юстиції РФ щодо ліквідації Об'єднання українців Росії.Про це суддя Верховного суду Микола Романенков повідомив після завершення судового процесу, який відбувся у п'ятницю в Москві, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу.«Вислухавши пояснення представників Мін'юсту та Об'єднання українців Росії, дослідивши матеріали справи, вислухавши судові дебати, Верховний суд РФ вирішив - заяву Міністерства юстиції РФ задовольнити. Ліквідувати загальноросійську громадську організацію Об'єднання українців Росії, виключивши її з єдиного державного реєстру юридичних осіб», - говориться у рішенні суду.Засідання суду проходило у відкритому режимі. Відповідно до постанови, сторони можуть оскаржити рішення Верховного суду протягом місяця.

Ігор Соловей, МОСКВА. 18 травня 2012 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/obe_dnannya_ukraiintsiv_rosiii_likviduvali_1728127

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка