lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 З ким Ви, пане Любченко?
Володимир Любченко. Камо грядеши.
Володимир Любченко. Камо грядєши?

До українських громадських організацій Росії

Дорогі друзі, побратими!

1 березня 2012 р. було оприлюднено інформаційне повідомлення про установчий з'їзд зі створення Федеральної української національно-культурної автономії. Архангельська, Татарстанська, Республіки Комі регіональні національно-культурні автономії заснували Федеральну автономію. Недарма ми розсилали роз'яснення під назвою «Український детектив у Росії». Тож, детектив продовжується...

Татарстанська автономія була однією з тих, що опублікували 1 листопада 2011 р. оголошення в газеті «Собеседник» про створення федеральної автономії (протокол про оголошення додається). Делегатом від Татарстану на з'їзд мав бути Любченко В.М., який у телефонній розмові сказав, що не встигає приїхати, але надсилає протокол про обрання його делегатом. Протокол не надійшов, а Володимир Любченко з'явився … 2 березня на псевдоукраїнському зїзді і став засновником федеральної автономії разом з сумнозвісним Богданом Безпальком. Сюди можна додати, очевидно, присутнього при цьому ідейного соратника Безпалька такого собі Сокурова (або, як він себе подає Сокуров-Величко, див. Internet).

Дуже прикро, що в такій компанії неприкритих українофобів опинився Володимир Любченко. Ще більш прикро від того, що він брав участь в українському русі від самого початку і був серед українських активістів понад 20 років, представляв українців Росії на Всесвітніх форумах українців, Світових Конгресах Українців, кілька разів був офіційним міжнародним спостерігачем на різних виборах в Україні (за поданням Світового Конгресу). Його знають всі наші активісти від Калінінграда до Камчатки. Не можна зрозуміти, що сталося. Невже наш колега не розуміє, що ні російське українство, ні світове українство не сприйме таких перевертнів як Безпалько, невже не розуміє, що завдання таких безпальків розвалювати український рух, проштовхувати ідею неіснування української нації, української мови, як і Катерина ІІ «…старатися викоренити серед українців фальшивий погляд на себе, як на народ цілком відмінний від московитів…»

В історії України знаємо багато випадків, коли дії, вчинки людей менше або більше позначалися на українській справі. Сьогодні, як би це не звучало пафосно, саме такий випадок.

Друзі, ми всі знаємо Володимира Любченка. Може, спробуємо відвернути його від такого чину, щоб потім і він сам, і його нащадки не відчували гріха перед Україною. (Координати пана Володимира: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., mob. +7 (917) 906 57 70).

КУЛІШ Михайло Миколайович,

Голова Татарстанської регіональної автономії

т. +7 917 398 00 77

Правління Об'єднання українців Росії

4 березня 2011 року

На святі 'Каравон', травень 2010
На святі 'Каравон', травень 2010
Разом з сестрами-землячками у Казані, перед зустріччю з українськими журналістами, 2010 р.
Разом з сестрами-землячками у Казані, перед зустріччю з українськими журналістами, 2010 р.
Як все починалось...Стенд об'єднання українців Татарстану.
Як все починалось...Стенд об'єднання українців Татарстану.

На світлинах: Володимир Любченко. Камо грядєши? На святі 'Каравон', травень 2010. Разом з сестрами-землячками у Казані, перед зустріччю з українськими журналістами, 2010 р. Разом з сестрами-землячками у Казані, перед зустріччю з українськими журналістами, 2010 р. Як все починалось...Стенд об'єднання українців Татарстану.

Від редакції: Непростий вибір у нашого колеги: або засвітитися зрадником в українському русі Росії, або відмовити впливовим людям у Москві, яким вже мабуть було обіцяно. Отже, вирішувати самому Володимиру Любченку, який народився у старовинному мальовничому козацькому місті Лебедині на Сумщині.

«Кобза» інформуватиме читачів про розвиток подій.

Додатки:

http://kobza.com.ua/content/view/3755/112/

http://kobza.com.ua/content/view/4042/1/

http://kobza.com.ua/content/view/3774/86/

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка