lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 З приводу відкриття Форуму
Голова Ради Об'єднання українців Росії Тарас Миколайович Дудко
Голова Ради Об'єднання українців Росії Тарас Миколайович Дудко

Звернення до українських громадських об'єднань Росії

                                                                         02.08.2011

Шановні члени українських громадських об'єднань Російської Федерації. Надійшла інформація, що відкриття ВФУ відбудеться не як це очікувалось згідно з знаковістю цієї події у театрі опери і балету ім. Тараса Шевченка, а у досі невизначеному приміщені, будь то театр ім. Івана Франка або Українській Дім. Така позиція владних структур України за два тижні до Всесвітнього Форуму викликає низку негативних історично обумовлених асоціацій. Багато віків доля нашого народу, нашої культури, мови залежить від деструктивних і агресивно налаштованих людей та різного ґатунку недругів. Будемо єднатися в невмирущій надії, що Бог беріг, береже і допомагає нашому українському народові. Не нам, нащадкам великих предків наших, приреченим до постійної боротьби за демократичні ідеали, духовну незалежність і справедливість, піддаватись на провокації. Кожен з нас, виходячи з свого громадського світогляду, може висловити свою думку, звертаючись до тих людей котрі, згідно з Конституцією, зобов'язані захищати інтереси України.

Слава Україні!

Т.М.Дудко

Голова ОУР

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Россия, 119019, Москва, ул. Арбат , дом 9, корп.1

Тел./факс: +7 (49) 241-92-66; +7 (916) 931-32-98

На світлині: Голова ОУР Тарас Дудко.

 

Від редакції:

Заява надійшла в редакцію на початку серпня. На момент публікації вже повідомлено що відкриття відбудеться саме в будинку Національної опери. Тим не менше гадаємо за необхідне повідомити читачам про деталі підготовки Всесвітнього форуму та про позицію ОУР. Не виключено що дана заява Голови ОУР сприяла вирішенню згаданого питання.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка