lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Заява Об’єднання українців Росії

В.СемененкоЗ приводу чергового «газового» конфлікту в російсько-українських взаємовідносинах

Об’єднання українців Росії висловлює глибоке занепокоєння з приводу чергового «газового» конфлікту в російсько-українських взаємовідносинах. Виявляється, що декларації про стратегічне партнерство Росії з Україною є лише порожніми розмовами, а будь-який привід використовується для нагнітання антиукраїнської істерії в російських засобах масової інформації.

Українська громада Росії вважає, що комерційний спір повинен вирішуватися суб’єктами підприємницької діяльності шляхом переговорів, без привнесення в них політичного підтексту, тому що шкода для відношень між людьми, між народами в результаті таких дій може бути дуже великою.

А міждержавні відношення України і Росії повинні базуватися на основі взаєморозуміння, врахування інтересів обох країн, і, що особливо важливо, на принципах взаємоповаги.

Закликаємо керівництво Російської Федерації і України вжити всіх можливих зусиль для нормалізації міждержавних відносин.

Рада Об’єднання українців Росії 9 січня 2009 року, м. Москва

V. Semenenko

4Ukrainians in Moscow Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка