lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Про “кампанію по переобранню голови ОУР”

Василь ДумаЛист до редакції сайту пана Василя Думи та коментар на нього пана Валерія Семененка

Лист членам Ради Об'єднання українців Росії та Ради Федеральної національно-культурної автономії українців Росії голова Рад ОУР та ФНКА УР Василя Думи: 

Об'єднання українців Росії  Объединение украинцев России

Россия, 109028, Москва, Хохловский перулок дом 10 строение 4Тел.: 7 (495) 931-9175 Факс:  7 (495) 502-9105 №01д/41 від 27.02.08

Членам Ради Об'єднання українців Росії та Ради Федеральної національно-культурної автономії українців Росії

Шановні друзі, колеги! Вважаю за необхідне повідомити Вам, що група членів Ради ОУР та ФНКА УР на чолі з паном Семененком проводить кампанію по збору голосів за переобрання мене з посади голови Рад Об'єднання українців Росії та Федеральної національно-культурної автономії українців Росії.

Нагадую всім, що мене обрано на цю посаду рішенням Ради ОУР та Ради ФНКА УР 2 серпня 2005 року терміном на чотири роки, і тільки на черговому засіданні Ради ОУР і ФНКА УР можливо ставити питання про зміну керівництва наших організацій.

Не приймаючи до уваги дане положення Статутів Об'єднання українців Росії та Федеральної національно-культурної автономії українців Росії, Семененко В. Ф. розсилає листи і проводить телефонні переговори, в яких закликає Вас голосувати за дострокове звільнення мене з посади керівника федеральних українських громадських організацій.

З цього приводу до мене надходять десятки телефонних дзвінків і листів. В них представники регіональних відділень ОУР і ФНКА УР засуджують деструктивну діяльність групи тих небагатьох лідерів українських організацій, які дискредитують весь український рух в Росії і вносять розлад в наші організації. Я вдячний усім, хто проявив занепокоєність ситуацією, що складається внаслідок такої діяльності. Впевнений, її необхідно обговорити в найближчий час на черговому засіданні Рад ОУР та ФНКА УР.

З повагою,

голова Рад ОУР та ФНКА УР

Василь ДУМА

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Коментар до листа п. Валерія Семененка:

Група членів Рад - це Правління ОУР та ФНКА УР. 2 лютого 2008 р. відбулось розширене засідання Правлінь. Про це було повідомлення, опубліковане на сайті “Кобза – Українці Росії”. Щодо організаційних питань - було запропоновано Радам розглянути питання про звільнення В.Думи з посади голови Рад. На сьогодні більшість членів Рад підтримала проект рішення, запропонований Правліннями. Найближчим часом рішення Рад буде оприлюднено. Статути знаю добре, бо реєстрував їх особисто. В чому і де порушення?

Витяг з Статуту (п. 5.4 розд. 5):

"Совет ФНКА УР

– избирает сопредседателей ФНКА УР, председателя Совета ФНКА УР,

заместителей председателя ФНКА УР, в том числе первого заместителя, и членов

Правления ФНКА УР сроком на 4 года, прекращает их полномочия в связи с

нарушением Устава ФНКА УР, невыполнением своих полномочий, сложением с себя

полномочий, исключением из членов ФНКА УР;

– доизбирает членов Совета, сопредседателей, ФНКА УР, председателя

ФНКА УР в связи с досрочным прекращением полномочий членов Совета или

расширением деятельности ФНКА УР;

Решения Совета принимаются большинством голосов... при наличии

кворума... Форма голосования определяется Советом".

Витяг з протоколу засідання: 

Протокол засідання Ради Об’єднання українців Росії та Ради Федеральної національно-культурної автономії українців Росії від 2.02.2008

Присутні:

Від ОУР

1. В. Бабенко (член Правліня);

2. Ю. Кононенко (член Правління):

3. В. Любунь (за дорученням члена Правління ОУР О. Бачинського);

4. В. Семененко (співголова ОУР та ФНКА УР, член Правління);

5. В. Скопенко (член Правління);

6. М. Філіппова (член Правління);

7. В. Хмельовий (за дорученням члена Правління ОУР О.Кришталя);

8. Н. Муравська (за дорученням члена Правління ОУР О.Север’янової);

Від ФНКА УР

1. В. Бабенко (член Правління);

2. Н. Литвиненко-Орлова (член Правління);

3. С. Паняк (член Правління);

4. В. Семененко (співголова ФНКАУР, член Правління);

5. О. Усинський (за дорученням члена Правління В.Мановича).

В засіданні взяли участь: О. Бойченко – заст. голови національно-культурної автономії С-Петербурга, О. Дарибогова – радник з питань культури та освіти Посольства України в РФ, В. Дорошенко – голова республіканського центру «Кобзар» (Уфа), О. Криницький – голова товариства «Джерело» (Нижній Новгород), Л. Осаволюк – Радник-Посланник Посольства України в Москві; А. Шелест – голова Саратовського земляцтва українців Поволжя, Р.Кадіров-заступник голови Об’єднання «Українці Москви», члени Об’єднання «Українці Москви», товариства шанувальників української книги, члени Ради читачів Бібліотеки української літератури, члени організації «Громада», представники національних товариств м. Москви.

Кворум. З 13 членів Правління ОУР присутні 8 членів Правління, з 7 членів Правління ФНКА УР присутні 5 членів Правліня ФНКА УР. Засідання Правлінь є правомочним (згідно п.5.5 розд.5 Статуту ОУР і Статуту ФНКА УР засідання Правлінь є правомочними, якщо в них беруть участь більше половини членів Правлінь).

Валерій СЕМЕНЕНКО.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка