lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Заради збереження та відродження українських традицій

Українки діаспор долучилися до флешмобу з нагоди Дня Української Хустки

Українки в різних країнах світу взяли участь у флешмобах  #УкраїнськаХустка та «Зроби фото з хусткою» до Всесвітнього Дня Української Хустки, який вперше відзначили 7 грудня. Відповідні світлини учасниці акції виклали у Facebook,  повідомляє Укрінформ. З ініціативою щодо впровадження та щорічного відзначення 7 грудня Всесвітнього дня Української Хустки виступили депутатки різних рівнів Вінниччини, а також народні обраниці, артистки театру і кіно, викладачки ВНЗ, представниці Клубу Успішних Жінок України.

 «Запровадження Всесвітнього Дня Української Хустки на державному рівні викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Тож започаткування свята Української Хустки сприятиме збереженню та відродженню українських традицій", - зазначили ініціатори свята  на сторінці події у Facebook.

Заходи з нагоди Дня Української хустки відбулися у недільних українських школах діаспор, до флешмобу долучилися українки в  США, Іспанії, Казахстані, Йорданії,  Латвії, Індії, Португалії, Росії  та інших країнах.

Ініціатори свята сподіваються, що воно збере таку ж кількість прихильників, як і День Вишиванки.

На світлинах:

1. День Української Хустки відтепер відзначатиметься щорічно, як і День вишиванки

2. Всесвітній День Української Хустки відзначили в Чикаго

3. Україночки з міста Павлодар (Казахстан)  у Всесвітній день Української Хустки

4. Всесвітній день Української Хустки в Мадриді

5. Красу української хустки продемонстрували в Йорданії

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка