lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Новорічно-різдвяне вітання від колективу Центру гуманітарної співпраці з українською діаспорою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя

Христос рождається. Славімо його!

Віфлеємська зоря сяє сьогодні над світом і об’єднує всіх українців на етнічних і чужих теренах. Адже для нас любов до Бога завжди поєднувалася з любов’ю до Батьківщини. Нехай це глибоке почуття буде не ностальгічним, а живим, дієвим, спрямованим на поширення царства Божого.

Нехай ці різдвяно-новорічні дні подарують наснагу на нову радість, на творчі здобутки, на взаємоповагу та милосердя один до одного нашим добрим друзям в українських діаспорах Вірменії, Угорщини, Німеччини, Грузії, Сполучених Штатів Америки, Молдови, Естонії, Канади, Білорусі, Латвії, Литви, Росії, Польщі, Казахстану, Придністров’я, Греції, Італії, Франції.

Будемо єдиними в помислах і ділах, бережімо, підтримуймо суспільну злагоду й гармонію в рідній Україні. Гуртуймося у вірі в щасливе майбутнє нашої Батьківщини, молімо Господа аби дав нам сили й наснагу примножити здобуте та гідно зустріти прийдешні роки.

У це велике свято любові й миру бажаємо всім міцного здоров’я, натхнення, нездоланності в
українському поступі!

 З повагою,

Надія Онищенко, директор Центру гуманітарної співпраці з українською діаспорою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя

На світлині: Юлія Петренко. Різдво. 2015. Ліплення, синтетична маса. 60х80.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка