lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Розпочалися заняття в українській недільній школі імені Павла Поповича

У недільній школі при Національному культурному центрі України в Москві розпочався новий навчальний рік

Українська недільна школа імені Павла Поповича Національного культурного центру України в м. Москві гостинно відчинила двері для учнів та їхніх батьків у новому 2019-2020 навчальному роках.

Із теплими вітальними словами до учнів, їхніх батьків та гостей звернувся генеральний директор Центру Валерій Юрченко.

У своєму виступі керівник-координатор недільної школи, заступник генерального директора Лариса Бондарук наголосила на тому, що нинішній навчальний рік пов`язаний із ювілеєм давнього друга Центру, першого українського космонавта, двічі Героя Радянського Союзу Павла Романовича Поповича, – якому у 2020 році виповнилося б 90 років від дня народження. Гостям було запропоновано також переглянути документальний фільм, який висвітлює сторінки життя знаного і шанованого у світі Українця.

Учителі школи також привітали учнів із початком навчання та побажали нових цікавих зустрічей і здобуття нових знань.

У свою чергу – діти підготували для дорослих святкову музичну програму.

Після навчання і дорослі, й діти частувалися тістечками, цукерками та чаєм.

Джерело


На світлинах: Будівля НКЦУ на Московському Арбаті. Урочисте відкриття занять в недільній школі. У школі є свої музичні таланти. В учнів і працівників НКЦУ гарний настрій. Перше заняття в недільній школі проводить викладач Тетяна Мунтян.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка