lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Редакція «Кобзи» вітає Людмилу Засенко з ювілеєм!

Керівник ансамблю козацької пісні «Воля» з Южно-Сахалінська Людмила Засенко відзначає своє 70-ряччя

Цими днями активна учасниця українського руху в Росії Людмила Засенко відзначає свій ювілей – 70-річчя від дня народження. Вона – заслужений працівник культури Росії і України, керівник народного ансамблю козацької пісні «Воля», створеного чверть століття тому.

Пані Людмила має багато заслужених нагород, а про її діяльність знають далеко за межами Южно-Сахалінська. Але не це головне. Головне в її житті – це любов до народної пісні, до української культури, яку вона пронесла через роки. А вірним супутником і справжнім патріотом України є її чоловік Микола Засенко. Так вони і йдуть поруч усе життя: з піснею і творчістю.

Нещодавно регіональна влада погодилась на вихід у світ книги-збірника пісень, які лунали на весіллях козаків Придніпров’я – на малій батьківщині подружжя. Це гарний подарунок співачці і організатору творчого колективу до власного ювілею, адже видання вийшло за участі ансамблю, яким керує Людмила Петрівна.

Редакція «Кобзи» щиро вітає пані Людмилу з ювілеєм і щиро бажає їй козацького здоров’я, нових творчих здобутків у справі збереження та популяризації народної культури в Росії. Хай Україна та її пісні завжди пробуджують у серці ювілярки лише світлі й високі почуття.

Редакція сайту «Кобза – українці Росії»


На світлинах: Людмила Петрівна Засенко. Людмила і Микола Засенки. Народний ансамбль козацької пісні «Воля». Людмила Засенко нагороджена Відзнакою Товариства «Україна-Світ» «Всесвітня зірка України». Книга-збірник весільних козацьких пісень, яка щойно побачила світ у Южно-Сахалінську за участі ансамблю козацької пісні «Воля».

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка