lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 "Україна - ненька, Башкортостан - батько"

Ми не шматок відірваний, ми частка України, Василь Бабенко в президії з'їзду

В Уфі завершив роботу VI З'їзд українців Башкортостану

Робота Республіканського національно-культурного центру українців Башкортостану «Кобзар» за 20 років його діяльності визнана позитивною.

У березні 2009 року успіхи центру високо оцінив і Верховний комісар ОБСЄ з прав національних меншин Кнут Воллебек, під час свого візиту в республіку.

З'їзд затвердив зміни і доповнення до Статуту центру "Кобзар" і нової редакції «Програми національно-культурного відродження українців Башкортостану».

Перспективи співпраці між Башкортостаном і Україною обговорили в Уфі Прем'єр-міністр Уряду Башкортостану Раїль Сарбаєв і радник-посланник, заступник Надзвичайного і Повноважного Посла України в Російській Федерації В'ячеслав Яцюк.

Гості з Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Нацуніверситету «Львівська політехніка» пані Ірина Ключковська та Олеся Палінська

Делегати і гості з'їзду

В головному залі Уфимського філіалу Московського державного гуманітарного університету ім. Михайла Шолохова

Рушник Ласкаво просимо Вас на наш зїзд українців Башкортостана!

Гумор - національна риса українців

Фольклорний куточок

Виставка українських страв

Молода хазяйка свята

На світлинах: Ми не шматок відірваний, ми частка України, Василь Бабенко в президії з'їзду. Радник-посланник, заступник Надзвичайного і Повноважного Посла України в Російській Федерації В'ячеслав Яцюк. В Уфі прем'єр-міністр уряду Башкортостану Раїль Сарбаєв приймає і радника-посланника, заступника Посла України в РФ В'ячеслава Яцюка. Прем'єр-міністр Уряду Башкортостану Раїль Сарбаєв і радник-посланник, заступник Посла України в Російській Федерації В'ячеслав Яцюк. Доповідає Товариства «Кобзар» Володимир Дорошенко. В президії VI з'їзду українців Башкортостану. Гості з Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» пані Ірина Ключковська та Олеся Палінська. Делегати і гості з'їзду. В головному залі Уфимського філіалу Московського державного гуманітарного університету ім. Михайла Шолохова. Рушник «Ласкаво просимо Вас на наш зїзд українців Башкортостану!» Гумор - національна риса українців. Фольклорний куточок. Виставка українських страв. Молода хазяйка свята.

Фото Андрій Старостін і Рінат Іскужін.

"Украина - ненька, Башкортостан - батько"

В Уфе завершил работу VI Съезд украинцев Башкортостана. Работа Республиканского национально-культурного центра «Кобзарь» за 20 лет его деятельности признана положительной. В марте 2009 года успехи центра высоко оценил и Верховный комиссар ОБСЕ по правам национальных меньшинств Кнут Воллебек, во время своего визита в республику.

Съезд утвердил изменения и дополнения в Устав центра "Кобзарь" и в новую редакцию «Программы национально-культурного возрождения украинцев Башкортостана».

Перспективы сотрудничества между Башкортостаном и Украиной обсудили в Уфе Премьер-министр Правительства Башкортостана Раиль Сарбаев и советник-посланник, заместитель посла Украины в Российской Федерации Вячеслав Яцюк.

http://www.bashinform.ru/photo/2200/ Фото: Андрей Старостин и Ринат Искужин

Юлія Сіренко Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка