lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 „Тернова ружа” підкорила Башкортостан

Тріо бандуристок Тернова ружаПро перший Міжнародний дитячо-молодіжний конкурс «Червона калина» в Уфі

Республіканський національно-культурний центр українців Башкортостану «Кобзар» провів в Уфі перший Міжнародний дитячо-молодіжний конкурс «Червона калина». Його переможцем стало тріо бандуристок «Тернова ружа» Полтавського музичного училища ім. М. Лисенка у складі Оксани Воленчак, Дарії Кондратенко та Наталії Тичини (керівник Наталія Тимошенко).

Поїздка до Башкортостану відбулася завдяки обласній програмі зв’язків із українцями, які проживають за межами нашої держави, та за підтримки організації «Земляцтво Полтавщини».

Тож, окрім першого місця, полтавчанки «привезли» на Батьківщину й подяку керівництву області від голови Республіканського національно-культурного центру українців Башкортостану «Кобзар» Володимира Дорошенка за допомогу в організації та проведенні конкурсу «Червона калина» і вагомий внесок у справу відродження та розвитку української культури й мови в Башкортостані.

Тріо Тернова ружа

На знімку: Тріо бандуристок «Тернова ружа».

http://www.golos.com.ua/?art=1168353999

http://mincult.gov.ua/?id=2775&templ=n

Голос України.–2007.– 09.01.07

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка