lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 'Виставка-ярмарок проектів соціально орієнтованих некомерційних організацій Республіки Карелія'
Світлана Рукавишникова
Світлана Рукавишникова

'Калина' взяла участь у виставці-ярмарку

16 листопада 2013 року у Палаці творчості дітей та юнацтва м. Петрозаводська Карельська регіональна громадська організація «Співдружність народів Карелії» за підтримки Міністерства Республіки Карелія з питань національної політики, зв'язків з громадськими, релігійними об'єднаннями та засобами масової інформації була проведена «Виставка-ярмарок проектів соціально орієнтованих некомерційних організацій Республіки Карелія».

Проведення Ярмарку направлено на сприяння формуванню ефективних механізмів взаємодії і співпраці, обговорення (проектування) можливих моделей, форм соціального партнерства органів державної влади, муніципальних утворень, бізнес - спільноти, ЗМІ та НУО, формування позитивного іміджу організацій та підвищення статусу неурядових організацій.

Участь у Ярмарку взяли понад 30 громадських організацій, а також Карельська республіканська громадська організація «Товариство української культури «Калина», яка представила стендові презентації своєї проектної діяльності.

В рамках Ярмарку було організовано проведення відкритих переговорних майданчиків «Ділової години» представників трьох секторів (громадська організація, влада, бізнес), юридичного консультативного пункту для соціально орієнтованих некомерційних організацій. За підсумками основних заходів для гостей і учасників Ярмарку була організована концертна програма творчих колективів Петрозаводська і Республіки Карелії. В концерті взяла участь чоловіча вокальна група «Ясени» народного колективу хору «Українська пісня».

На Ярмарку діяли купони, завдяки яким, були призначенні переможці - наше товариство зайняло почесне друге місце, як у Ярмарку, так і у концерті. За що нам були вручені Почесні Грамоти.

Світлана РУКАВИШНИКОВА

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Голова КРГТ Світлана Рукавишникова, хормейстер хору 'Українська пісня' Клара Стасюк та подружжя  Ковальських
Голова КРГТ Світлана Рукавишникова, хормейстер хору 'Українська пісня' Клара Стасюк та подружжя Ковальських
Голова НКА українців Андрій Литвин під час голосування
Голова НКА українців Андрій Литвин під час голосування
'Ділова година' з представниками бізнесу
'Ділова година' з представниками бізнесу
Заступник міністра національної політики Віктор Красножон
Заступник міністра національної політики Віктор Красножон
Мої дорогі Ковальські
Мої дорогі Ковальські
Мої помічники Надія, Валерій та Ольга
Мої помічники Надія, Валерій та Ольга
Під час нагородження
Під час нагородження
Частина презентації
Частина презентації

На світлинах: Світлана Рукавишникова. Виступ чоловічої вокальної групи 'Ясени'. Голова КРГТ Світлана Рукавишникова, хормейстер хору 'Українська пісня' Клара Стасюк та подружжя Ковальських. Голова НКА українців Андрій Литвин під час голосування. 'Ділова година' з представниками бізнесу. Заступник міністра національної політики Віктор Красножон. Мої дорогі Ковальські. Мої помічники Надія, Валерій та Ольга. Під час нагородження. Частина презентації.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка